KamerMuziek Contact

Nieuwsbericht KMC 2011-3 (13/11/2011)

13 november 2011

Nieuwsbericht van KMC 2011-3

De inschrijving voor de kamermuziekweken 2012 staat open.
Geef je op en ben verzekerd van een goede plaats.

Voor liefhebbers van kamermuziek organiseert Kamermuziekcontact (KMC) in samenwerking met Huismuziek in de zomervakantie twee kamermuziekweken.

Speel je een strijkinstrument, een blaasinstrument, of ben je gitarist, pianist, harpist of zanger(es), dan is zo’n kamermuziekweek een prima activiteit. Maar ook als je als trompettist wilt meedoen, zoekt KamerMuziekContact (KMC) naar inspirerende muziek in kamermuziekbezetting.

Je kunt deelnemen met één of twee door jezelf samengestelde ensembles, of als losse instrumentalist. Kom je als losse deelnemer, dan word je ingedeeld in twee ensembles. Alle ensembles spelen twee keer per dag, één keer met docent en één keer zonder docent. De muziek krijg je ruim tevoren toegestuurd.

In de kamermuziekweken wordt klassieke muziek uit het klassieke, romantische en hedendaagse repertoire gespeeld.  Je moet een ervaren speler zijn om te kunnen deelnemen. Om teleurstellingen te voorkomen, word je als nieuwe deelnemer uitgenodigd in een informele setting bij een van onze docenten te komen voorspelen.

Wil je in een ensemble spelen, dat je gewoonlijk niet zo gemakkelijk bij elkaar krijgt, dan kun je in de kamermuziekweek ’s avonds ad hoc ensembles samenstellen om te spelen wat je altijd al graag had willen spelen.

De beide kamermuziekweken kunnen alleen doorgaan, wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Geef bij opgave aan naar welke week je voorkeur uitgaat en of je in plaats daarvan eventueel ook in de andere week kunt deelnemen.

Informatie:

René de Vos, 075-6170644, 06-46606335, r.j.devos@live.nl

Marijke Heikens, 0229-218536, m.heikens@quicknet.nl

www.kamermuziekcontact.nl  , www.huismuziek.nl

Alle informatie op www.kamermuziekcontact.nl

   schrijf nu in voor de kamermuziekweken 2012 >>  

Secretariaat: Zuiderkruisstraat 66 | 1622 ZC Hoorn | T (0229) 218536 | info@kamermuziekcontact.nl | www.kamermuziekcontact.nl

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kunt u deze ook online bekijken
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist