KamerMuziek Contact

Nieuwsbericht KMC 2012-6 (18/11/2012)

18 november 2012

Nieuwsbericht van KMC 2012-6

De winter komt er aan, de zomer is nog ver weg. Een tijd om veel muziek te maken, waarin voor velen de Kamermuziek een belangrijke plaats inneemt. Maar ook de tijd om te bedenken wat er in de zomer valt te beleven op muziekgebied. Voor velen geen moeilijke vraag, voor anderen een nieuwe ontdekking.

Want,

Een week muziek maken?

Kamermuziekcontact zorgt ervoor!

Individuele deelnemer of lid van een ensemble?
Je kunt je inschrijven voor de Kamermuziekweken van 2013, als individuele deelnemer, of als lid van een ensemble. Kamermuziekcontact zorgt voor een uitdagende, muzikale week, waarbij iedere deelnemer in twee ensembles speelt, die gecoacht worden door ervaren docenten. Plak daarbij de vrije sessies, waarin je allerlei ad-hoc ensembles kunt samenstellen en je muzikale week is compleet. Kamermuziekcontact zorgt voor voldoende muziek voor allerlei bezettingen.

Op tijd inschrijven?
Wanneer voor een instrument te veel deelnemers zich hebben ingeschreven, dan geldt de datum van inschrijving voor de volgorde van plaatsing.

Is er nog plaats?
Op onze website, www.kamermuziekcontact.nl , wordt met een thermometer, pagina Home,  aangegeven hoe de stand van inschrijving is voor de beide weken. Richtlijn voor beide weken is 50 deelnemers. In die thermometer kun je ook zien, of er voor jouw instrument nog plaats is.

Je speelniveau weten?
Op onze website, www.kamermuziekcontact.nl vind je een aanduiding voor de verschillende speelniveaus. Voor een succesvolle deelname aan de Kamermuziekweek, moet je minimaal spelen op niveau 3.

Reclame maken?
Wil je reclame maken voor de Kamermuziekweken, dan kun je flyers krijgen via info@kamermuziekcontact.nl .

Meer weten?
Kijk op onze website, www.kamermuziekcontact.nl
of neem contact op met René de Vos, 075-6170644, 06-46606335, r.j.devos@live.nl,
of met het secretariaat.

  schrijf nu in voor de kamermuziekweken 2013 >>  

Secretariaat: Zuiderkruisstraat 66 | 1622 ZC Hoorn | T (0229) 218536 | info@kamermuziekcontact.nl  | www.kamermuziekcontact.nl

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kunt u deze ook online bekijken
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist