KamerMuziek Contact

Nieuwsbericht KMC 2012-7 (17/12/2012)

16 december 2012

Nieuwsbericht van KMC 2012-7

Pretttige kerstdagen en een muzikaal 2013!

De gezellige dagen rond kerst en oud en nieuw zijn voor veel musici een tijd om extra veel muziek te maken en om plannen te maken voor het komende jaar. Een goed plan is dan om te overwegen om deel te nemen aan één van de Kamermuziekweken 2013. Voor velen geen moeilijke keus en voor anderen een nieuwe uitdaging.

Want,
Een week muziek maken?
Kamermuziekcontact zorgt daarvoor!

Al verschillende ensembles en veel individuele deelnemers hebben zich ingeschreven voor de Kamermuziekweken, maar we zijn nog lang niet vol. Inschrijven kan nog tot 1 maart 2013, maar wil je zeker zijn van een plaats, dan is het handig niet te lang te wachten met inschrijven.

Individuele deelnemer of lid van een ensemble?
Je kunt je inschrijven voor de Kamermuziekweken van 2013, als individuele deelnemer, of als lid van een ensemble. Het is niet mogelijk om met twee eigen ensembles in te schrijven. Wanneer je met een eigen ensemble inschrijft, word je voor het tweede ensemble ingedeeld door Kamemuziekcontact. Kamermuziekcontact zorgt voor een uitdagende, muzikale week, waarbij iedere deelnemer in twee ensembles speelt, die gecoacht worden door ervaren docenten. Plak daarbij de vrije sessies, waarin je allerlei ad-hoc ensembles kunt samenstellen en je muzikale week is compleet. Kamermuziekcontact zorgt voor voldoende muziek voor allerlei bezettingen.

Op tijd inschrijven?
Wanneer voor een instrument te veel deelnemers zich hebben ingeschreven, dan geldt de datum van inschrijving voor de volgorde van plaatsing.

Is er nog plaats?
Op onze website, www.kamermuziekcontact.nl , wordt met een thermometer, pagina Home,  aangegeven hoe de stand van inschrijving is voor de beide weken. Richtlijn voor beide weken is 50 deelnemers. In die thermometer kun je ook zien, of er voor jouw instrument nog plaats is.

Je speelniveau weten?
Op onze website, www.kamermuziekcontact.nl vind je een aanduiding voor de verschillende speelniveaus. Voor een succesvolle deelname aan de Kamermuziekweek, moet je minimaal spelen op niveau 3.

Reclame maken?
Wil je reclame maken voor de Kamermuziekweken, dan kun je flyers krijgen via info@kamermuziekcontact.nl.
Ken je mogelijk belangstellenden, stuur dit Nieuwsbericht dan door.

Meer weten?
Kijk op onze website, www.kamermuziekcontact.nl 
of neem contact op met René de Vos, 075-6170644, 06-46606335, r.j.devos@live.nl,
of met het secretariaat.

Nieuwsbrief op onze website?
Onze Nieuwsberichten staan nu ook per aflevering op onze website.
Bij Inschrijven voor Nieuwsbrief staat het Nieuwsbrief Archief, waar alle verschenen Nieuwsbrieven zijn te downloaden.

  schrijf nu in voor de kamermuziekweken 2013 >>  

Secretariaat: Zuiderkruisstraat 66 | 1622 ZC Hoorn | T (0229) 218536 | info@kamermuziekcontact.nl  | www.kamermuziekcontact.nl

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kunt u deze ook online bekijken
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist