KamerMuziek Contact

Nieuwsbericht KMC 2013-3 (06/09/2013)

6 september 2013

Nieuwsbericht van KMC 2013-3

Kamermuziekweek 1-2014
Als vanouds wordt kamermuziekweek 1-2014 in een zesdaagse vorm georganiseerd van zondagochtend tot vrijdagavond. Je kunt inschrijven als individuele deelnemer of als ensemble via de website van Huismuziek . Je kunt met één ensemble inschrijven, voor het andere ensemble wordt je ingedeeld door de organisatie. Wil je graag een muziekstuk spelen, maar heb je dat ensemble niet bij elkaar, geef dat dan op bij wensen. Wat mogelijk is in de ensemble-indeling wordt zo veel mogelijk gehonoreerd.
Ben je al vaste deelnemer, kijk dan eens wie je in je omgeving enthousiast kan maken voor deelname aan de kamermuziekweken.
Heb je wensen op muziekgebied of kom je met een ensemble, hoe eerder je inschrijft, hoe meer kans je hebt dat je wensen worden gehonoreerd.

Kamermuziekweek 2-2014 wordt een vierdaagse
De kamermuziekweek 2-2014 wordt georganiseerd in een vierdaagse vorm van zondagochtend tot woensdagavond. Wie een zesdaagse kamermuziekweek te lang en te inspannend vindt, kan kiezen voor de kamermuziekvierdaagse.  Als je voor het eerst aan een kamermuziekweek wilt meedoen, is dit wellicht een goede start om te ervaren of je de juiste keuze hebt gemaakt. Kamermuziekweek 2 heeft hetzelfde programma als kamermuziekweek 1, maar dan een paar dagen korter.
De korte week 2 geeft wat extra mogelijkheden. Als je in een ensemble wilt spelen met wat minder moeilijke muziek, dan kan je dat aangeven op je formulier. Ook hier geldt, als je verzoek kan worden gehonoreerd, dan doen we dat graag.
Ensembles die een week te kort vinden, kunnen verlengen met de vierdaagse. Als je in dat geval met hetzelfde stuk als in week 1 wilt verder gaan, dan kan dat.
Ook voor kamermuziekweek 2-2014 kun je inschrijven via de website van Huismuziek .

Hoort zegt het voort
Ken je mensen die misschien geïnteresseerd zijn in de kamermuziekweken, stuur dit nieuwsbericht dan door. Wil je flyers voor de kamermuziekweken verspreiden, stuur dan een berichtje naar info@kamermuziekcontact.nl .

Alle informatie: www.kamermuziekcontact.nl

  schrijf nu in voor de kamermuziekweken 2014 >>  

Secretariaat: Paulus Potterhof 18 | 1506 JX Zaandam | T (075) 6170644 | info@kamermuziekcontact.nl  | www.kamermuziekcontact.nl

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kunt u deze ook online bekijken
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist