KamerMuziek Contact

Nieuwsbrief KMC 2016-3 (20/09/2016)

Kamermuziekweekend

Nu ook een Kamermuziekweekend van Kamermuziekcontact!

 

Een weekend muziek maken in kamermuziekensembles?

Dat kan in het kamermuziekweekend van Kamermuziekcontact op 4 en 5 maart 2017.

Vast een beetje opwarmen voor de kamermuziekweek in de zomervakantie?

Ook dat kan in het kamermuziekweekend van Kamermuziekcontact.

Voor € 245,00 alles inbegrepen met coaching van onze ervaren docenten ben je welkom op 4 en 5 maart 2017 in Eigentijdserf (De Spreeuwelse Heide) te Westelbeers, Noord-Brabant.

 

lees meer


NSKA bestaat 15 jaar

De Nederlandse Strijkkwartet Academie viert op 23 oktober 2016 haar 15 jarig jubileum in Hertz TivoliVredenbrug in Utrecht met optredens van strijkkwartetten uit binnen en buitenland die bij de NSKA zijn opgeleid.

 

lees meer


Festival Finnissy for All

CoMAMaastricht (Contemporaine Muziek voor Amateurs) bestaat vijf jaar! Om dit te vieren vindt op 12 en 13 november in Maastricht het Festival Finnissy for All plaats. Tijdens het festival staat een groots Allcomers Event voor amateurmusici centraal. We gaan met iedereen samen een nieuw werk - Maat strikt geheten - van de Engelse componist Michael Finnissy instuderen, dat hij speciaal voor ons festival heeft geschreven. Daarnaast vinden er workshops plaats en krijgt iedereen de kans in een klein ensemble nader kennis te maken met hedendaagse muziek, speciaal geschreven voor amateurs. Alle instrumenten zijn welkom (er zijn getransponeerde partijen!) en je hoeft geen ervaren speler te zijn.

 

lees meer


Nieuwe contactbank bij Huismuziek

Sinds 1 september 2016 heeft Huismuziek een nieuwe – internationale! – contactbank voor musici. Op vind-een-medemuzikant.nl kan iedereen nu gratis op zoek naar medemusici (ook professionals!), ontbrekende spelers voor een ensemble of band, of een muziekdocent.


Secretariaat: Paulus Potterhof 18 | 1506 JX Zaandam | T (075) 6170644 | info@kamermuziekcontact.nl | www.kamermuziekcontact.nl
Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist